۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
کد خبر: ۷۷۹۴۰۷

جنگ غزه| هشدار درباره جنگ داخلی اسرائیل و ترورهای سیاسی

جنگ غزه| هشدار درباره جنگ داخلی اسرائیل و ترورهای سیاسی
در روز ۳۵ ازسرگیری جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه، هم‌زمان با تداوم کشتار غیرنظامیان بی‌گناه، تنش‌های داخلی صهیونیست‌ها به اوج خود رسیده و رئیس اپوزیسیون این رژیم با هجمه تند علیه نتانیاهو، درباره جنگ داخلی و ترورهای سیاسی هشدار داد.

در سی و پنجمین روز از سرگیری جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، حملات اشغالگران به مناطق مختلف این باریکه همچنان ادامه دارد و همزمان با آن هشدارها درباره جنگ داخلی میان صهیونیست‌ها بیشتر شده است.

چند شهید و زخمی در حملات جنایتکارانه اشغالگران به سراسر غزه

رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که اوایل صبح امروز دوشنبه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مناطقی را در شهر غزه بمباران کردند که هنوز گزارش‌هایی در مورد تعداد شهدا و مجروحان این حمله منتشر نشده است.

همزمان با آن، حملات توپخانه‌ای ارتش اشغالگر به محله‌های الزیتون و الشجاعیه در شرق شهر غزه هم ادامه داشت.

بامداد امروز جنگنده‌های رژیم اشغالگر چند منزل مسکونی در شهر رفح در جنوب نوار غزه را به طور کامل ویران کردند و همزمان با آن حملات توپخانه‌ای در شمال این شهر هم ادامه داشت.

منطقه المواصی و شهرک بنی سهیلا در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه هم همانند روزهای گذشته شاهد بمباران‌های ارتش اشغالگر بود که طی آن دست کم سه غیرنظامی شهید و تعداد دیگری زخمی شدند.

در بمباران یک خانه در منطقه الزنه واقع در شرق خان یونس هم چهار نفر به شهادت رسیده و تعداد دیگری زخمی شدند. همچنین شماری از غیرنظامیان هم در این جنایت مفقود گشته‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی مناطقی را در شرق جبالیا، شمال اردوگاه النصیرات در مرکز غزه، بیت لاهیا در شمال نوار غزه و نیز منطقه قیزان رشوان در جنوب خان یونس هدف حملات توپخانه‌ای قرار داد.

در شمال نوار غزه هم رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که ارتش اشغالگر منطقه ابوقمر در اردوگاه جبالیا را هدف حملات پهپادی قرار داده است.

آمار رسمی شهدا از بامداد تا صبح امروز هنوز اعلام نشده و منابع بهداشتی غزه اعلام کردند که در سایه تداوم حملات جنایتکارانه ارتش اشغالگر و کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی، آمار شهدا همچنان بیشتر می‌شود.

مردم غزه در میان گرسنگی و آوارگی دائمی

همزمان با تداوم محاصره و تجاوزات جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، هشدارهای بین‌المللی در مورد فاجعه انسانی در این باریکه هم بیشتر می‌شود.

در این راستا، آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در بیانیه جدید خود اعلام کرد که به دنبال از سرگیری حملات اسرائیل علیه نوار غزه و فروپاشی آتش بس، نزدیک به 420 هزار نفر مجدداً در این باریکه آواره شده‌اند.

آنروا تاکید کرد که اوضاع انسانی در غزه فاجعه بار بوده و شرایط در نتیجه بمباران‌ها و ادامه محاصره و عدم ورود کمک‌های انسانی روز به روز بدتر می‌شود.

برنامه جهانی غذا هم گزارش داد که از 7 هفته گذشته، اسرائیل اجازه ورود هیچگونه کمکی را به نوار غزه نداده، گرسنگی در غزه به مرز فاجعه باری رسیده و خانواده‌ها در اینجا نمی‌دانند که وعده غذایی بعدی خود را از کجا باید پیدا کنند.

این نهاد بین المللی تاکید کرد که همه نانوایی‌ها در غزه تعطیل شده‌اند و غزه نیاز شدید به غذا دارد.

هشدار یائیر لاپید درباره جنگ داخلی اسرائیل و ترورهای سیاسی

از طرف دیگر، در میان موج گسترده اعتراضات صهیونیست‌ها به ادامه جنگ و به خطر افتادن جان اسرای اسرائیلی در غزه، یائیرلاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نسبت به بروز جنگ داخلی میان اسرائیلی‌ها هشدار داد.

یائیر لاپید شب گذشته در سخنانی اعلام کرد که ما در حال ورود به فاجعه دیگری هستیم که شاهد ترورهای سیاسی و کشتار اسرائیلی‌ها به دست خودشان خواهیم بود و در حال حاضر، رونن بار، رئیس شاباک بیشتر از همه در معرض این خطر قرار گرفته است.

وی افزود: من می‌خواهم طبق یک سری اطلاعات محرمانه و موثق هشدار دهم که ما در حال ورود به باتلاق فاجعه دیگری هستیم که این بار از داخل شکل خواهد گرفت. سطح تبلیغات منفی و اظهارات دیوانه‌وار میان اسرائیلی‌ها بی‌سابقه است و کسی که از 7 اکتبر در راس حکومت بوده، مسئول این تحریکات است.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با هجمه تند علیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم و کابینه او به دلیل تحریک علیه سران نظامی و امنیتی اسرائیل گفت: از نتانیاهو می‌خواهم که وزرا و سخنگویان رسانه‌های خودش را ساکت کند و تحریک کنندگان به خشونت را متوقف سازد، به ویژه اینکه آنها اقدامات خود را به مرحله خطرناکی رسانده‌اند.

یائیرلاپید هشدار داد که فاجعه‌ای قریب الوقوع برای اسرائیل در راه است که از تحریکات داخلی ناشی می‌شود و این وضعیت در بحبوحه خشم فزاینده اسرائیلی‌ها نسبت به ادامه جنگ در غزه صورت می‌گیرد.

اعتراف وزیر فاشیست صهیونیستی به بی‌توجهی کابینه به جان اسرای اسرائیلی

اما در بحبوحه این تنش‌ها، رسانه‌های عبری صبح امروز اعلام کردند که بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی فاشیست این رژیم گفته است که بازگرداندن اسرای اسرائیلی از غزه نباید هدف اصلی جنگ باشد و باید تصمیمی قاطع گرفته شود تا مشکل غزه برای همیشه حل گردد.

این وزیر فاشیست صهیونیست همچنین با تاکید بر ادامه جنگ گرسنگی علیه غیرنظامیان در نوار غزه گفت که هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست و هیچ طرفی از جمله مقامات آمریکایی نباید مانع از توقف ورود کمک‌های انسانی به غزه شوند.

وی خطاب به نتانیاهو اعلام کرد که ز مان برای صحبت‌های بیشتر تمام شده و تنها گزینه‌ جایگزین تسلیم شدن، سیطره بر غزه و نابودی حماس است.

خشم خانواده‌های اسرای صهیونیست از اسموتریچ

این اظهارات اسموتریچ که پیشتر هم مسئله اسرای اسرائیلی در غزه را فاقد اهمیت دانسته و خواستار ادامه جنگ و گرسنگی دادن به مردم غزه شده بود، با خشم خانواده‌های اسرای صهیونیستی همراه شد.

خانواده‌های اسرای اسرائیلی این اظهارات اسموتریچ را شرم آور دانسته و اعلام کردند که صحبت‌های اسموتریچ حقیقتی تلخ را فاش می‌کند؛ اینکه کابینه اسرائیل عامدانه اسرا را در غزه رها کرده و آنها را در اولویت قرار نداده است.

خانواده‌های اسرای صهیونیست تاکید کردند: تاریخ فراموش نخواهد کرد که کابینه اسرائیل چگونه در برابر آزادی اسرا منفعل بود و تصمیم گرفت از تلاش برای نجات آنها خودداری کند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: غزه جنگ اسرائیل
ارسال نظرات